2023 2023

Bygga Hus

JL BYGG bygger ditt hus! Går du med en husdröm som du skulle vilja förverkliga? Du har hittat den perfekta tomten i Kalmar län där du skulle vilja bygga hus men sedan tar det stopp för det verkar vara så oerhört krångligt att få till det på ett smidigt sätt. Det är enormt många moment att tänka igenom och besluta om när du ska bygga hus och det är en investering för livet som måste bli bra.

Vänd dig till JL BYGG när du ska bygga ditt hus! Vi bygga ditt hus och vi bygger det gärna som en totalentreprenad för att det ska kännas tryggt och bekvämt för dig. Med en totalentreprenad samordnar vi med hantverkare, tar fram ritningar och alla nödvändiga handlingar,planer och projekteringar. Det är helt upp till dig hur mycket av husbygget som du väljer att anlita oss för eller som du gör själv.

Den stora fördelen med totalentreprenad när du ska bygga hus är att du skriver ett enda kontrakt och får en erfaren projektledare från JL Bygg som ansvarar för att allt blir gjort i tid. Du slipper alla eventuella oönskade överraskningar när kalendern  väl visar inflyttningsdatum. Smidigare kan det inte bli att bygga hus!

JL Bygg bygger hus med förstklassig service och kompetens! Kontakta oss så berättar vi mer.