2023 2023

Köksrenovering

JL Bygg hjälper dig att förverkliga dina köksdrömmar 

Vi på JL Bygg jobbar med både privatpersoner, företag, bostadsbolag och offentlig verksamhet. Därför ser vi aldrig ett uppdrag som för litet eller för stort – utan vi tar oss gärna an just ert projekt oavsett storlek och tidsåtgång. 

När det kommer till ombyggnation och renovering av köket har vi omfångsrik kompetens. Vår personal är specialister på köksrenoveringar och vi tar alltid ett helhetsansvar över montering av ditt kök från start till mål.

Köksrenovering i Kalmar län – skickliga hantverkare med lång erfarenhet

Vi på JL Bygg hjälper gärna dig eller ditt företag med köksrenovering. Köket kallas ibland även för hemmet hjärta, eftersom det oftast är där man umgås. I köket samlas alla, stora som små och det är där livet pågår för fullt. 

Eftersom köket är ett så pass välbesökt rum är det viktigt att det inger trivsel, samtidigt som det ska vara fullt funktionellt. Därför är det en smart investering att genomföra en köksrenovering, som kan skapa ett helt nytt rum och efter en renovering inge ett helt nytt fräscht intryck. Genom en perfekt kombination av design och funktion kan vi skapa det där harmoniska köket du alltid drömt om. 

Anlita specialister som du kan lita på

För oss på JL Bygg är det viktigt att du som kund alltid känner dig trygg och nöjd med ditt val av byggföretag. Därför ser vi alltid till att vara tydliga, noggranna och lyhörda, så att du får exakt det resultatet du önskar med en köksinstallation. 

Vi hjälper dig med planering och konsultation, så att vi har en tydlig plan över hur du som kund vill ha det. Vi erbjuder alltid en tät kundkontakt under projektets gång, så att ni känner er trygga och kan tycka till eller fråga när ni känner för det.

Pålitlig konstruktion – vår hantverksskickliga personal hjälper dig

När man ska renovera kök är det viktigt att man har rätt man på rätt plats, då det inte alltid är ett enkelt projekt. All vår personal på JL Bygg är behöriga inom konstruktion och vatteninstallation med expertis på varje område för alla olika sorters köksrenoveringar. Så vi vet helt enkelt vad vi gör. 

Köksrenovering, montering av kök och köksinstallation i Kalmar län med omnejd

Vi på JL Bygg utför allt från stora totalrenoveringar till den mindre köksmonteringen eller ytskiktsrenoveringen. Oavsett storlek på projektet ser vi alltid till att utföra våra uppdrag med största noggrannhet. 

Kontakta oss för hjälp med:

  • Renovering av kök
  • Montering av kök
  • Köksinstallation
  • Bygge av köksö