2023 2023

Snickare

STORT ELLER LITET BYGGPROJEKT, VI LÖSER DET!

Anlita en snickare från JL Bygg när du ska bygga nytt! Vi bygger bostadshus, bodar, altaner, garage och mycket mera. Våra professionella snickare utför byggtjänster för både privatpersoner och företag.

Behovet av renoveringar finns i princip alltid på ett äldre hus! Fasaden och taket måste hållas i bra skick för att hålla resten av huset fräscht. Vi kommer gärna och ser över ditt hus och undersöker hur stort behovet av en renovering är.

Snickare från JL Bygg utför också invändiga renoveringar av trappor, golv och väggar badrum kök samt dörr- och fönsterbyten.

JL Bygg har även snickare med specialkunskap om äldre K-märkta hus. Vi utför varsamt restaurering av fönster, dörrar, väggar och tak.

Under de senaste åren har det blivit väldigt populärt att bygga både mysiga uterum och stora trädäck på tomten . Därav har snickare från JL bygg har byggt många terrasser och pooldäck runt om i Kalmar län!

Våra snickare hjälper dig bygga ditt drömkök eller ett nytt fräscht badrum. I många fall önskar kunder bygga ut huset så att till exempel köket kan bli stort och rymligt utan att något annat rum behöver bli mindre. Vi på JL Bygg är med dig och planerar och här är vår stora erfarenhet ovärderlig!

Kontakta oss på JL Bygg! För enstaka snickeriarbeten eller för att låta oss bygga hus med total byggentreprenad i Kalmar län. Vi planerar och utför ditt projekt med duktiga hantverkare från området. JL Bygg utför alla tjänster inom offentlig verksamhet.